O nama

Firma VECOM BEAUTY SYSTEM DOO , se bavi projektovanjem i proizvodnjom aparata za estetiku, medicinu, kao i prateće opreme za kozmetičke salone i medicinske centre. Sva oprema je dizajnirana uzimajući u obzir potrebe operatera, modernog je dizajna i visokih performansi. Nova arhitektura uredjaja otvorila je i nove mogućnosti u primeni savremenih aparata. Danas, visoka tehnologija uredjaja pruža direktnu pomoć operateru u primeni kroz softversku podršku, sa istaknutim, preglednim i jasnim informacijama.

Kvalitet naših proizvoda i servisnih usluga su osnova za zadovoljstvo naših kupaca. Zato je kvalitet obaveza i polazna tačka naše poslovne politike, uz planiranje konstantnog unapredjenja proizvoda u cilju zadovoljenja potreba pa i prevazilaženja očekivanja kupaca i stalnog zadovoljenja zahteva tržišta.

Sva naša oprema ima CE oznaku a
naša kompanija je sertifikovana sa ISO 9001-2008.

Savremeno smo opremljeni tehnološkom kontrolom proizvodnog procesa. Garancija svih naših aparata je 24 meseci, u našoj fabrici radi tim stručnjaka i inženjera koji je na raspolaganju klijentima 6 dana u nedelji , za bilo kakva pitanja, kvarove ili nedoumice.

Takodje, našim klijentima obezbedjujemo edukacijske kurseve , od strane profesionalnih stručnih saradnika koji već dugi niz godina koriste naše aparate u svojim privatnim klinikama i centrima lepote.

asdasdasdasdasd