LIPOSLIM SYSTEM – multifunkcionalni aparat za tretmane tela

Code: 9050

  Pošaljite nam upit

  LIPOSLIM SYSTEM

  Napredni sistem u borbi protiv znakova celulita, opuštene kože sa naslagama, sa tri efektivne tehnologije za mršavljenje

  Kombinacija ultrazvučne kavitacije, vakuuma i radiotalasnog liftinga

  Povezivanje lipolize, limfne drenaže i radiotalasnog delovanja jedno je od najboljih i najmoćnijih sadejstava u borbi protiv lokalizovanih masnih naslaga i celulita zato što niskofrekventni ultrazvuk deluje dobro na ćelije masti, drenažna masaža uglavnom na tečnu komponentu i mikrocirkulaciju, RF energy na proizvodnju kolagena i zatezanje: oni zajedno deluju na sve komponente celulita sa uspešnim sadejstvom

  * ULTRA LIPOSLIM – ultrazvučna kavitacija

  Niskofrekventni ultrazvuk promenom frekvencije i dubine delovanja talasa kao i snage, može da deluje u različitim slojevima hipoderma, podstičući ćelijsku razmenu i lokalno sagorevanje masnih naslaga. Ovo dejstvo reaktivira oblasti gde se masne naslage nagomilavaju (bokovi, abdomen, kolena, butine) i nezamenljiva je za revitalizaciju oblasti zahvaćenih masnim naslagama i celulitom gde krv ne cirkuliše pravilno.

  * LIPO MASSAGE – vakuum

  Drenažna masaža dejstvuje putem toniranja i drenaže, poboljšavajući elastičnost mišića i tkiva, i omogućavajući eliminaciju suvišnih tečnosti i toksina. Novi oblik masaže kombinuje površinsko i dubinsko delovanje na tkiva i čini drenažnu masažu efektnom i prijatnom.

  Sama lipo masaža stimulativno deluje na limfu i dovodi do njenog boljeg protoka. Zato je program limfne drenaže obavezan nakon tretmana Ultra liposlim.

  * RF ENERGY – radiotalasni lifting

  RF Energy predstavlja program primene radio frekvencije u cilju zatezanja i poravljanja teksture kože.

  Dijatermija zagreva masne naslage i potkožno tkivo u oblastima koje se tretiraju na kontrolisan i bezbedan način. Ona dovodi do vazodilatacije i do povećanja količine kiseonika koji se doprema do tkiva i ubrzava metabolizam stimulišući proizvodnju kolagena, elastina i hijaluronske kiseline, i ima relaksirajući i tonirajući efekat na tkivo.

  PREDNOSTI

  Prednosti povezivanja ultra liposlima, lipomasaže i rf elektro-preoblikovanja postoje zahvaljujući činjenici da ultra liposlim ima lipolitsko dejstvo (bilo bi tačnije reći lipo-foretično) koje mobiliše masnoće iz ćelija i odvodi u krv, stimuliše se bolji protok, zatim troši masnoću koja cirkuliše, a koja bi se inače ponovo nagomilala i utiče na proizvodnju kolagena, elastina što sveukupno daje nov remodeliran izgled kože.

  Tehničke karakteristike:

  Naziv aparataLiposlim System
  Šifra aparata9050
  Režim rada220-240V AC, 50/60Hz
  Snaga aparata180W
  OsiguračT-2A
  Zaštitna klasaIEC60601/1: Class I, Type BF
  Broj sondi (ručica)3
  Dimenzije ekrana10,2” Touch ekran u boji
  Broj programa12
  Ultra Liposlim (ultrazvučna kavitacija)
  Izvor energijePiezokeramički pretvarač
  Nominalna frekvencija40KHz
  Lipo massage – vakuum
  Vakuum max850 mBar
  Pritisak max2,5 Bar
  Protok7,2Lpm
  Vakuum motor12VDC
  Snaga motora28W
  RF Energy – radiotalasni lifting
  Izvor energijeRadiofrekvencija
  Frekvencija RF1MHz
  Dimenzije aparata410x400x1280 mm
  Težina aparata20 kg

  Recenzije

  Još nema komentara.

  Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.