Uslovi prodaje

Na osnovu zahteva naručioca za ponudu, VECOM preispitujući potrebe naručioca i svoje mogućnosti daje ponudu naručiocu, čijim prihvatanjem naručilac i VECOM sklapaju sporazum.

Kvalitet isporuke proizvoda je isključivo i uključujući samo navedeno, definisan u pripadajućoj specifikaciji ponude za isporuku proizvoda.

Ponuda je obavezujuća za VECOM i smatra se važećom 7 kalendarskih dana od datuma naznačenog na ponudi.

Prilikom sastavljanja porudžbine potrebno je ostaviti sve neophodne podatke: naziv firme ili fizičkog lica, adresa,kontakt telefon i pib za pravna lica. U slučaju da neki od poručenih artikala nemamo na lageru ili je potreban duži rok za isporuku, kontaktiraćemo Vas telefonom.

Poručeni proizvodi biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe DAILY EXPRESS.
Plaćanje kupljenih proizvoda je moguće samo gotovinski prilikom preuzimanja. Dostava je gratis za iznos kupljene robe preko 10.000,00 RSD (osim za kozmetičku opremu i aparate).

Poručeni proizvod kurirska služba dostaviće u roku od 5 dana od dana potvrđenja porudžbe.

Nakon neuspešne prve dostave, pokušaće se još jednom u roku od 24h. Ukoliko ni nakon drugog pokušaja poručena roba ne bude uručena smatraće se da ste odustali od porudžbe i da ste ugovor o kupovini raskinuli.

Ukoliko niste zadovoljni sa kupljenim proizvodom imate pravo da odustanete od kupovine u roku od 7 dana od dana preuzimanja robe. U slučaju odustanka od kupovine imate pravo da zamenite za drugi proizvod ili da Vam bude vraćen novac.

Da biste ostvarili neko od prava prilikom vraćanja kupljenog proizvoda naručena roba ne sme biti upotrebom oštećena ili pohabana, mora biti vraćena u originalnoj ambalaži, uz priloženi fiskalni račun, i potpisani nalog za ispravku.

U slučaju povraćaja Vi snosite troškove transporta robe.

Ukoliko se opredelite da u zamenu poručite drugi proizvod mi ćemo snositi troškove dostave novog artikla.

Kupovina i isporuka

Kupovinu možete da obavljate ukoliko se registrujete (ako to ne učinite na početku, program će Vam automatski tražiti isto pri kupovini). Registracija je besplatna.

Kupovinu mogu da obavljaju fizička i pravna lica.

Željene proizvode možete da poručite:
•    sledeći uputstva u ONLINE PRODAVNICI
•    direktno pozivom na telefon +381 18 425 51 23Kupovina

Plaćanje robe možete da obavite na tri načina: pouzećem (keš), preko računa (avansno po primljenom predračunu) i karticom za plaćanje preko interneta (za ovaj vid plaćanja je ostavljen prostor i čeka se potpuna integracija PAYPAL-a u Srbiji).

U slučaju da postoji sporna stavka oko porudžbine u ONLINE PRODAVNICI (nedostatak pojedinog artikla, nemogućnost slanja, nepotpuna ili nejasna porudžbina ili adresa…), kontaktiraćemo Vas telefonom. U slučaju da je sa porudžbinom sve u redu, dobićete notifikacioni mail koji Vam potvrđuje da smo je primili i da ćete robu dobiti u predviđenom roku (ako plaćate kešom) ili mail sa predračunom u atačmentu na osnovu koga vršite uplatu (u slučaju plaćanja preko računa) i/ili će Vas pozvati naš komercijalista da potvrdi Vašu porudžbinu.Isporuka

Poručena roba će Vam stići putem brze pošte na željenu adresu. Troškovi dostave će biti istaknuti na Računu/Predračunu. Porudžbine primljene do 14h biće isporučene sutradan, dok će pošiljke poručene posle 14h biti isporučene dan kasnije (važi za slanje paketa unutar Republike Srbije za sve dane osim nedelje i praznike, a takođe slanje paketa nije moguće u subotu, već se prebacuje za ponedeljak). Pošiljka može biti isporučena maksimalno 5 dana od poručivanja.